Pokusa Winter Protect Balm 50ml

Pokusa Winter Protect Balm 50ml

Luonnollinen korjaava ja suojaava balsami anturoille. Elvyttävä ja suojaava pakkasen, lumen, tiesuolan ym aiheuttamaa ärsytystä vastaan.

Elvyttävä ja suojaava balsami epäsuotuisten tekijöiden, kuten pakkasen, lumen, tiesuolaan, aiheuttamaa ärsytystä ja vaurioita anturoissa.

Valmistettu luonnollisten ainesosien pohjalta, kuten: risiiniöljy, avokadoöljy, manteliöljy, oliiviöljy sekä rosmariini- ja laventeliuutteet.

Antaa välitöntä helpotusta ja suojaa herkkää ihoa vaurioilta. Nopeuttaa solujen uusiutumista, palauttaa ihon kimmoisuuden, vähentää anturoiden karheutta, hilseilyä ja halkeilua, voitelee ja kosteuttaa. Tekee pinnalle kalvon, joka suojaa haitallisilta olosuhteilta ja estää veden haihtumisen ihon kerroksista. Sopii kaikille koirille, myös niille, joilla on erityisen herkkä iho ja jotka ovat alttiita nopealle ärsytykselle, sekä myös niille, jotka ovat erittäin aktiivisia ja ulkoilevat usein äärimmäisissä sääoloissa.  

Käyttö:
Levitä pieni määrä balsamia tasaisesti anturalle ja hiero hellästi. Laita paksumpi kerros tassuille ennen ulkoilua. Balsami on turvallinen koirille, jotka nuolevat tassujaan. Vältä kosketusta silmiin, sekä omiin että lemmikkisi silmiin.

Ainesosat:
Ricinus Communis (risiini) siemenöljy, hydrattu risiiniöljy, Copernicia Cerifera (karnauba) vaha, Cera Alba Persea Gratissima (avokado) öljy, Prunus Amygdalus Dulcis (makea manteli) öljy, Olus, Oleil (Kasvis) Oliivi) kuoriöljy, Olea Europaea (oliivi) hedelmäöljy, Rosmarinus Ocinalis (Rosmarin) lehtiöljy, Lavandula Angustifolia (laventeli) yrttiöljy, alkoholi, kapryyli/kapriinin triglyseridi, askorbyylipalmitaatti, askorbiinihappo, sitruunahappo, limoneeni, limoniini,.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5906874731376