PPP AromaCare Argan Oil Shampoo

PPP AromaCare Argan Oil Shampoo

Rakentava ja uudistava shampoo arganöljyllä,sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille turkeille.Tiiviste laimennus 1:32

Shampoo, joka on suunniteltu erittäin kuiville, sameille ja vaurioituneille hiuksille. Se nuorentaa, kosteuttaa ja antaa "uuden elämän" kuivalle turkille. Rikastettu marokkolaisella arganöljyllä - yhdellä maailman arvokkaimmista kasviöljyistä, se uudistaa ja ravitsee turkkia. Se auttaa hoitamaan haurasta, helposti irtoavia turkkeja, joissa on halkeilevat karvat. Lisäksi se auttaa pitämään ihon ja turkin juuret tasapainossa. Säännöllisesti käytettynä se ei vain lisää kiiltoa ja tuo esiin sen luonnollista kauneutta, vaan myös stimuloi turkin kasvua tehden turkista vahvemman ja terveemmän.

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaat merkittävän parannuksen turkin kunnossa, turkista tulee kiiltävä, sileä ja helposti kammattava. Lisäksi shampoo sisältää luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka antavat hyvän tuoksun. Shampoo sopii kaikille turkkityypeille. Tuote sopii aikuisille koirille ja pennuille. Tiiviste laimennus 1:32.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0042955010215