PSH Home Aloe Lover Conditioner 300ml

PSH Home Aloe Lover Conditioner 300ml

Kosteuttava hoitoaine, vähentää ihon punoitusta, hilseilyä ja kutinaa. Elvyttää turkkia ja antaa volyymia

Sisältää aloe vera -uutetta ja hydrolysoituja soijaproteiineja. Aloe Vera sisältää monia vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja, jotka ravitsevat lemmikkisi ihoa ja turkkia. Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se vähentää ihon punoitusta, hilseilyä ja kutinaa, nopeuttaa pienten haavojen ja naarmujen paranemista. Kosteuttaa ja pehmentää turkkia ja antaa kauniin kiillon. Se lisää volyymia, elvyttää ja helpottaa harjaamista. Soijaproteiinit tunkeutuvat turkin rakenteeseen, täyttävät virheet ja tekevät niistä vahvoja, elastisia ja sileitä. Hoitoaine helpottaa irrottamista ja jättää miellyttävän, herkän tuoksun.Hypoallergeeninen tuoksu, ei parabeeneja, silikoneja, kathonia(ärsyttävä säilöntäaineseos),  tekee PSH Aloe Loverista täydellisen valinnan herkille eläimille, soveltuu toistuvaan käyttöön.

 Sen ympäristöystävällinen, vegaaninen koostumus, joka perustuu "vihreän kemian" periaatteisiin,  on loistava valinta kaikille, jotka välittävät planeettamme hyvinvoinnista. Tuotantoprosessi perustuu saastumisen välttämiseen, helposti uusiutuvien raaka-aineiden käyttöön ja huoneenlämpöisten reaktioiden edistämiseen energiankulutuksen vähentämiseksi.

Koostumus:
Vesi, setyylialkoholi, behentrimoniumkloridi, aloe barbadensis -lehtimehu, laureth-3, hydrolysoitu soijaproteiini, setrimoniumkloridi, hajuvesi, bentsyylialkoholi, dehydroetikkahappo.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8435431596037