Show Dog Crisp Coat Shampoo

Show Dog Crisp Coat Shampoo

shampoo karkealle ja kiharalle turkille. Tiiviste laimennus 1:20

Ammattimainen shampoo karkealle, kiharalle ja aaltoilevalle turkille. 

Sisältää pantenolia, provitamiinia B5 ja hydrolysoitua vehnäproteiinia, joka tunkeutuu aktiivisesti turkin rakenteeseen ja tyveen varmistaen pitkäkestoisen, syvän kosteutuksen. Lisää turkin volyymia, lisää elinvoimaa ja pörröisyyttä, sopii erinomaisesti mm. villakoiralle, bichoneille, spitzeille, kiharakarvaiselle noutajalle, sekä myös karkeakarvaisille roduille, esim. Westie.

 Antaa turkille kiiltoa, vähentää takkuuntumista ja nopeuttaa kuivumista.

 Proteiiniproteiineilla on kyky tunkeutua karvakuitujen pieniin vaurioihin ja säilyttää niiden täydellinen kunto ja kiilto. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä yhdessä Magic Mistin kanssa. Shampoo on tiivistetty ja se voidaan laimentaa suhteessa 1:20

Irish Show Dog -kosmetiikkasarja on kehitetty erityisesti näyttelykoirien tarpeisiin. Kaikki tämän sarjan tuotteet takaavat korkeimman laadun ja parhaan tehokkuuden halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Näiden kosmetiikan valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia ainesosia, jotka yhdistettynä pitkäaikaiseen tutkimukseen perustuvaan erityiseen koostumukseen ja turkit ovat näyttelykunnossa.

 Erikoisshampoot, hoitoaineet ja valmisteet on tarkoitettu näyttelykoirille ja ammattilaisille, jotka käsittelevät koirien turkkeja taiteena.

Käyttöohje:
Kostuta koiran turkki. Levitä laimennettu shampoo ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tarvittaessa hoito voidaan toistaa. Vältä kosketusta silmiin.

Sävellys:
Vesi, etoksyloitu natriumlauryylisulfaatti, kookosrasvahappodietanoliamidi, polyquaternium 16, polyquaternium 7, vehnäproteiinihydrolysaatti, natriumkloridi, fenoksietanoli, edetiinihapon dinatriumsuola (etyleenidiamiinitetrabentikkahappo), isbenolo-,  butyyli, Cytral, Cytronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SD-840442