Show Dog Magic Mist Conditioner

Show Dog Magic Mist Conditioner

Monikäyttöinen, turkkiin jätettävä vitamiinisuihkehoitoaine. Selvitä takkuja helpommin ,viimeistele turkin kiilto.

Monikäyttöinen, turkkiin jätettävä vitamiinisuihkehoitoaine. Erittäin tehokas, ja antaa upean lopputuloksen. Kokeile ja käytät sitä aina! Antistaattinen, helpottaa takkujen selvittämistä.

Hevoskastanjauute, humala, fenkoli, minttu ja kamomillauute ravitsevat turkkia ja pitävät sen täydellisessä kunnossa. Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön, lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Ei jätä rasvaista tai tahmeaa lopputulosta. Sopii kaikille turkkityypeille.

Irish Show Dog -kosmetiikkasarja on kehitetty erityisesti näyttelykoirien tarpeisiin. Kaikki tämän sarjan tuotteet takaavat korkeimman laadun ja parhaan tehokkuuden halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Erikoisshampoot, hoitoaineet ja valmisteet on suunniteltu näyttelykoirille ja ammattikäyttöön ,mutta sopivat ihan kaikille jotka haluavat turkin olevan priimakunnossa.

Käyttö:
Suihkuta turkkiin ennen kampaamista/harjaamista (turkin tyypistä riippuen käytä kampaa tai harjaa). Voidaan käyttää sekä ennen pesua että sen jälkeen - antaa turkille upean kiillon
Koostumus: vesi, silkkiproteiinihydrolysaatti, kalsiumpantotenaatti, hevoskastanjauute, polyoksieteeni, jossa on 40 moolia etyleenioksidia, hydrattu risiiniöljy, tokoferyyliasetaatti, fenkoliuute, humalauute, kamomillauute, sitruunamelissauute, sitruunamelissauute, siankärsämuuute, pantenoli, sitruunahappo, hiivauute, vehnäproteiinihydrolysaatti, tärkkelysproteiinihydrolysaatti, styreenikopolymeeri, polysorbaatti 20, sulisobentsoni, poly(dimetyylisiloksaani), kvaternäärinen ammoniumsuola, tridekyylialkoholi, etoksyloitu 1 mol etoksyloitu tuoksu, linool, bronopoli, linoolenumariini.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SD-844124-
Tuotenumero: 5052372002057