Show Tech+ Pro Romance 2in1 shampoo

Show Tech+ Pro Romance 2in1 shampoo

Shampoo + hoitoaine kuivalle ja vaurioituneelle turkille. Superpuhdistava ja ravitseva kaikentyyppisille turkeille.

Suositellaan erityisesti turkeille, joista puuttuu elinvoimaa ja kiiltoa. Shampoon käytön jälkeen lemmikkisi turkki  on terve, uudistunut ja helposti kammattava. Turkin oikea kosteutus palautuu rasittamatta turkkia, Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää hevoskastanjauutetta ja öljyjä, kuten rypsi-, kookos- ja risiiniöljy, sekä monivitamiinikompleksia (A-, B-, E-, F- ja H-vitamiinit) , joka on välttämätön terveelle iholle, ravitsee turkkia ja tukee turkin kasvua. 

Lisäksi ainutlaatuinen 2in1 kaava sisältää optista kirkastetta, joka korostaa turkin luonnollista väriä. Pro Romance shampoo on tarpeellinen trimmaamossa ja kotona. Tuote on tiivistetty ja laimennetaan 1:20, joten se on erittäin riittoisa.

Siinäon miellyttävä, herkkä tuoksu ja se on biohajoava.

Käyttö:
Levitä laimennettu (1:20) shampoo kosteaan turkkiin ja hiero varovasti. Huuhtele perusteellisesti. Toista shampoopesu saadaksesi parempia tuloksia. Erittäin kuiville ja vaurioituneille turkeille suositellaan Show Tech Sensational Salon Conditioner -hoitoainetta shampoopesun jälkeen.
Koostumus:
vesi, natriumlaurethsulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, glyseriini, PEG-4 rapseedamidi, kookosglukosidi, PEG-7 glyseryylikokoaatti, hajuvesi, bentsyylisalisylaatti, natriumkloridi, glykolidistearaatti, polykvaternium-7, laureth-4, PEG-sulfaatti 35 risiiniöljy, 2-bromi-2-nitropropaani-1,3-dioli, aesculus hippocastanum siemenuute, natriumbentsoaatti, alkoholidenaatti, muurahaishappo, polysorbaatti 20, oktadekyylidi-t-butyyli-4-hydroksidrosinnamaatti, tokoferoli, kalsium pantotenaatti, inositoli, retinyylipalmitaatti, metyylikloori-isotiatsolinoni, linolihappo, metyyli-isotiatsolinoni, biotiini, CI 47005, CI 17200  

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5420031943674