V7 kumiharja
V7 kumiharja
V7 kumiharja
V7 kumiharja

V7 kumiharja

patentoidut V-muotoiset harjakset lakaisevat täydellisesti ja poistavat pienimmätkin pölyhiukkaset,sopii myös autonpuhdistukseen

V7- kumiharja on saksalainen tuote, joka on mullistanut maailmanmarkkinat. Erityiset, patentoidut V-muotoiset harjakset lakaisevat täydellisesti ja poistavat pienimmätkin pölyhiukkaset tehokkaammin kuin perinteiset pyöreät harjat. Pyyhkäise V-suunnassa, muista ettet käytä liikaa painetta. Harjan kevyempi liike pinnan poikki lisää lakaisutehoa!

Harja on staattinen, joten lakaisussa lemmikkien karvat ja pöly kerääntyvät hallitusti ja rullautuvat sen sijaan, että ne lentäisivät ympäri taloa.

Kahva kääntyy 360 astetta. Lisämukavuutena on pyörivä kahva, joka on säädettävissä välillä 0 asteen- 90 asteen välillä. Tämän ansiosta voit helposti säätää sen, sen hetkisiin tarpeisiisi.

 

 
 

Sopii myös koirien harjaamiseen. Harja sopii mainiosti myös lemmikkieläinten karvojen hoitoon - kuolleiden karvojen kampaamiseen koiran turkista, sekä miellyttävään hierontaan. Antaa turkille kiiltoa.  Kun harjaat koiraasi, muista pitää harjaa vastakkaiseen suuntaan kuin pinnan puhdistaminen - V-piste turkkia pitkin.

 

 

Täydellinen nesteiden keräämiseen. Kumiharjasten muoto tekee harjasta täydellisen veden tai muiden nesteiden poistamiseen. Lisäksi harjassa on sisäänrakennettu pyyhin, jonka ansiosta voit poistaa veden tasaisilta pinnoilta lähes kuivaksi !

 

 

Välttämätön karvojen poistoon. Harjalla poistat karvat ja hienoimman pölyn nopeasti ja tehokkaasti matoista,  huonekaluista tai auton istuimista. Lisäksi harja nostaa materiaalin pintaa, mikä virkistää, antaa puhdistetun materiaalin pehmeyden ja pörröisyyden vaikutelman.

 

 

Autossa välttämätön. Poistaa nopeasti ja helposti koirankarvat auton verhoilusta ja tavaratilasta. Lisäksi harjalla voidaan poistaa lunta autosta, koska sen pehmeät harjakset eivät naarmuta ikkunoita tai maalipintaa. Erikoiskomponenttien ansiosta kumi, josta harjakset on valmistettu, ei jäykisty ja toimii  lämpötilassa -20 ° C - 100 ° C.

 

 

Tarkka puhdistus myös kulmissa ja koloissa. Pidemmät harjakset on sijoitettu 20 asteen kulmaan , mikä helpottaa lian lakaisua portaiden kulmista tai koloista.  Mikään perinteinen harja ei selviä tällaisista haasteista.

 

 

 

Harjan puhdistaminen on hyvin yksinkertaista. Jos se pölyytyy tai likaantuu, huuhtele se juoksevalla vedellä tai pesuaineilla.


Käyttöohjeet:

  • Harjaa ei saa kallistaa suhteessa puhdistettavaan pintaan, vaan ohjaa se kohtisuoraan, jotta V-neulat tarjoavat suurimman vastuksen.
  • Harjaa ei saa painaa voimakkaasti puhdistettavaa pintaa vasten, jotta neulat eivät taivu esimerkiksi kaaressa.
  • Tärkeää: se tulee puhdistaa lyhyin liukuvin liikkein (3-5 cm kukin), silloin se on tehokkain tapa vetää karvat tai hiukset irti, jopa raapimalla niitä puhdistetusta/kerätystä pinnasta.

Oikein käytettynä tulet yllättymään sen tehokkuudesta.

Mitat:

Leveys: 4,5 cmPituus: 16,5 cmKahvan pituus: 15 cm

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: V7-SR-RD