Wahl Deep Black shampoo 500ml

Wahl Deep Black shampoo 500ml

Täydellinen shampoo mustalle turkille. Laimennus 1:15

WAHL DEEP BLACK SHAMPOO - Se perustuu luonnollisiin ainesosiin, ei sisällä haitallisia pesu- tai puhdistusaineita. Täydellisesti tasapainotettu koostumus, joka sisältää persikka-, päärynä-, passionkukka- ja kiiviuutteita -  täydellinen tulos mustaan turkkiin. Shampoo poistaa tehokkaasti lian, rasvan ja tahrat. Virkistää ja elvyttää turkin luonnollisen mustan pigmentin jättäen sen säteileväksi, silkkiseksi, eläväksi, kiiltäväksi, elinvoimaiseksi ja terveeksi.

Shampoo on suunniteltu kaikentyyppisille turkeille: koirille, hevosille, nautakarjalle, vuohille, laamoille, alpakoille, kaneille ja freteille. Wahl Deep Black Shampoo huuhtoutuu pois erittäin helposti jättäen turkin pehmeäksi, helposti muotoiltavaksi ja kiiltäväksi.

Käyttöohjeet:

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Sekoita yksi osa shampoota enintään 15 osaan lämmintä vettä (15:1). Levitä laimennettu shampoo kosteaan turkkiinja hiero huolellisesti, kunnes se vaahtoaa, huuhtele sitten huolellisesti. Parhaan tuloksen saamiseksi jätä vaahto turkkiin 5 minuutiksi ja huuhtele sitten. Vältä aineen joutumista silmiin, korviin, nenään - huuhtele huolellisesti puhtaalla, lämpimällä vedellä kosketustapauksessa.

 Huomautus: Shampoo on laimennettava ennen käyttöä ja sitä tulee levittää vain kosteaan turkkiin. 

Huuhtele aina huolellisesti. 

Vain ulkoiseen käyttöön.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2999-7510
Tuotenumero: 4015110012498