Wahl showman - Easy Groom hoitoaine 500ml

Wahl showman - Easy Groom hoitoaine 500ml

Kosteuttaa ja suojaa turkkia hellävaraisesti pesun jälkeen. Jättää turkin sileäksi ja pehmeäksi. Tekee turkista kiiltävän. Laimennus 1:64

WAHL EASY GROOM CONDITIONER - Hoitoaine perustuu luonnollisiin ainesosiin, ei sisällä haitallisia pesu- ja puhdistusaineita. Täydellisesti tasapainotettu E-vitamiinia sisältävä koostumus. Ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä kosteuttaa ja suojaa turkkia hellävaraisesti pesun jälkeen. Erikoisvalmisteiset ainesosat ravitsevat turkkia jättäen sen sileäksi, pehmeäksi ja kiiltäväksi ilman tahmeita tai vahamaisia jäämiä.
Hoitoaine on suunniteltu kaikentyyppisille turkeille: koirille, hevosille, nautakarjalle, vuohille, laamoille, alpakoille, kaneille ja freteille. Wahl Easy Groom Conditioner huuhtoutuu helposti. Ainutlaatuinen koostumus tekee jokaisesta turkista silkinpehmeän , joka säteilee terveyttä ja elinvoimaa.

Käyttöohjeet:
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Sekoita yksi osa hoitoainetta enintään 64 osaan lämmintä vettä. Kostuta turkki huolellisesti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi levitä hoitoaine sienellä, harjalla tai käsineillä. Hiero koko turkin alueelle ja huuhtele. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna hoitoaineen vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele sitten kokonaan. Toimenpide voidaan toistaa tarpeen mukaan. Vältä kosketusta silmiin, vältä korvien, nenän ja muita herkkiä alueita. Jos ainetta joutuu näille alueille, huuhtele huolellisesti puhtaalla, lämpimällä vedellä.  


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2999-7530