Zolux - Anah kynsileikkurit pennuille

Zolux - Anah kynsileikkurit pennuille

Anah hoitotuotteiden valikoima, suunniteltu kaikkiin koirien ja kissojen tarpeisiin.

Zolux Anah  kynsileikkuri pennuille XS. Tarkat leikkaukset koiran kynnet. Varustettu liian lyhyttä leikkausta estävällä varoventtiilillä ja lukolla, jonka ansiosta käyttämätön leikkuri voidaan säilyttää turvallisesti suljettuna. Liukumattoman "softgrip"-pinnoitteen ansiosta leikkuri on tukevasti kädessä.

 

 kokonaispituus 13,6 cm

Anah-   hoitotuotteiden  valikoima, suunniteltu  kaikkiin koirien ja kissojen tarpeisiin.

Anah-sarjaan on suunniteltu ergonomisen muodon, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen pehmeän pinnan sekä termoplastisen kumipinnoitteen ja pehmeiden upotusten ansiosta kahva, joka lisää käyttömukavuutta ja istuu täydellisesti käteen. Lisäksi kahvassa on tuotteen koosta riippumatta yksi koko, joka sopii täydellisesti käteesi.

Tuotteet on suunniteltu moderniin tyyliin, muodikkaissa, hillityissä väreissä: koirille turkoosi ja antrasiitti, pennuille turkoosi ja valkoinen sekä kissoille puuterivaaleanpunainen ja valkoinen. 

Laatu on Anah - kokoelman tärkein voimavara  . Tuotteet on valmistettu ABS-muovista, joka kestää erityisen hyvin  kulumista. Kahvan ja harjaspään välissä oleva termoplastinen kumirengas pitää tuotteen tiukasti kädessä.

Kaikki metalliosat, kuten terät, hampaat ja kielekkeet, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Anah-sarjan graafinen suunnittelu on yhtenäistä ja harmonista niin väreiltään kuin muodoltaankin, mikä helpottaa tuotteiden  esillepanoa hyllyillä ja antaa näkyvyyttä.

Anah-sarja  on osa vastuullista lähestymistapaamme ympäristönsuojeluun: kiitos tuotteiden kestävyyden takaavien korkealaatuisten materiaalien sekä ympäristöystävällisemmällä tavalla suunniteltujen yksikkö- ja yhteispakkausten ansiosta (pakkaus on optimoitu muodon suhteen pienentääkseen niiden kokoa ja siten kulutettavien materiaalien määrää, myös muovisuojukset ja metalliset niitit poistettiin pakkausten kierrätyksen helpottamiseksi).

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 470850