Flamingo viilentäminen

Jäähdytysmatot, uima-altaat ja muita mukavia kesätuotteita koirille

Etsitkö jotain virkistävää ? Kesä on monelle ihanaa aikaa vuodesta. Ja vaikka kesän lämpö voi olla ihanaa monille ihmisille, se ei aina ole koirien tapauksessa. Toisin kuin me ihmiset, monet koirat eivät kestä lämpöä hyvin. Onneksi on olemassa käteviä viilentäviä kesätuotteita , jotka voivat auttaa tässä.

MIKSI KOIRAT EIVÄT KESTÄ LÄMPÖÄ?

Ihminen menettää lämpöä hikoilemalla, mutta se on erilaista koiralla. Ensinnäkin heillä on erittäin lämmin turkki. Toiseksi koirat voivat menettää lämpöä vain läähättäen ja anturoiden kautta. Meidän ei todennäköisesti tarvitse selittää, että lämpöhäviö on minimaalinen. Siksi koirasi on erittäin vaikeaa pysyä oikeassa lämpötilassa kesäkuukausina. Koirien normaali ruumiinlämpö on 38 ja 39 asteen välillä. Kesäkuukausina, jolloin koira ei voi menettää lämpöä, ruumiinlämpö voi nousta nopeasti yli neljänkymmenen asteen. Se ei ole hyvä, koska ruumiinlämpö yli 42 astetta tarkoittaa, että koira voi todella joutua vaikeuksiin.


MITEN PIDÄT KOIRAN VIILEÄNÄ KESÄLLÄ?

Koirien riittävä viilentäminen kuumana kesäpäivänä on välttämätöntä. Voit estää ylikuumenemisen tarjoamalla koiralle vettä . Ja oikeaa viilentämistä voidaan käyttää myös  oireiden hoitoon ja lisäongelmien ehkäisyyn. Siksi kauppamme on täynnä viilentäviä tuotteita koiralle Katso täältä mitä meillä on tarjota