VET- Bed karva-alustat

Kangas, josta Dry Bed on valmistettu, kehitettiin 1960-luvulla sairaaloihin vuodepehmusteiksi, jotka estävät makuuhaavoja ja hankausta sekä tarjoavat lämpöä ja mukavuutta. Alusta läpäisee kokonaan kaikki nesteet jättäen yläosan aina kuivaksi, mikä estää bakteerien kasvun ja mahdollistaa maksimaalisen hygienian. Sopiva karvan tiheys ja pituus,  eristää täydellisesti maasta ja suojaa eläimiä kylmältä. Kuminen, liukumaton pohja estää alustan liikkumisen. 

Saatavana myös yksivärisenä ilman kumista pohjaa.

Täydellinen käytettäväksi matkoilla, näyttelyissä ja kotona (parvekkeella tai terassilla). Ihanteellinen pentujen synnytyksen ja kasvatuksen aikana sekä kissanpennuille, freteille, marsuille ja muille lemmikkieläimille. Sitä voidaan käyttää myös vanhojen, sairaiden koirien alustana sekä hoitojen tai leikkausten jälkeen. 

Toimii loistavasti sänkynä autossa, häkeissä ja karsinoissa. 

Tyyppi B on ohuin saatavilla oleva DryBed. Sen neliömassa on pienempi kuin tyypeillä Alustoja on kolmenlaisia B ,joka on ohuin alusta,  A  jonka paksuus ja neliömassa on hieman pienempi kuin tyypin A+ ja A+  markkinoiden paksuin DryBed. Sille on ominaista suuri neliömassa ja karvan tiheys.

10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1